رونمایی از تجهیزات جدید بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک با حمایت خیرین سلامت

۰۱ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۴ کد : ۴۹۶۸۰ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۰۸
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در آئین رونمایی از تجهیزات جدید بیمارستان آیت‌الله خوانساری، از نقش مهم خیرین سلامت در ارتقای نظام درمانی استان، قدردانی کرد.
رونمایی از تجهیزات جدید بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک با حمایت خیرین سلامت

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر جواد نظری، رئیس  دانشگاه علوم پزشکی اراک، در این مراسم با تأکید بر اهمیت مشارکت خیرین در توسعه خدمات درمانی، گفت: آیت‌الله دری نجف‌آبادی، نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی، همواره یاریگر نظام سلامت بوده و در حوزه خیرین، زحمات زیادی را متقبل شده‌اند.
وی ضمن تقدیر از خیرین سلامت استان مرکزی، افزود: خیر بودن یک لطف الهی است و از خیرین گرانقدری که در حوزه سلامت همراه مجموعه نظام سلامت هستند، قدردانی می‌کنم؛ همچنین از مجمع خیرین که همواره پیگیر امور بوده‌اند، تشکر ویژه دارم؛ دانشگاه علوم پزشکی نیز با تمام قوا تلاش کرده است در کنار این مجموعه، خدمات شایسته‌ای به مردم ارائه دهد.
دکتر نظری با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای بیمارستان آیت‌الله خوانساری، خاطرنشان کرد: سطح‌بندی دستگاه MRI این بیمارستان انجام شده و این تجهیز برای بیمارستان و شهرستان ضروری است، با برگزاری جلسات متعدد با معاون درمان وزارت بهداشت و همکاری خیرین، در تلاش هستیم که این دستگاه هرچه سریع‌تر به مدار خدمت وارد شود، اما تغییرات نرخ ارز مشکلات مالی ایجاد کرده است.
وی همچنین به موضوع تجهیزات پیشرفته دیگر اشاره کرد و گفت: متأسفانه سطح‌بندی دستگاه پت‌اسکن به استان تعلق نمی‌گیرد، اما در تلاش هستیم که این تجهیز را جذب کنیم، همچنین در حال برنامه‌ریزی برای افزایش تعداد متخصصان هماتولوژی در استان هستیم؛ با حضور رئیس جدید و تیم همراه بیمارستان، امیدواریم شاهد افزایش خدمات درمانی با کیفیت‌تر برای مردم باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان تأکید کرد: روحیه خیرین سلامت، سرمشق همگان است و امید داریم با حمایت‌های مستمر این عزیزان و همکاری نهادهای مربوطه، بتوانیم خدمات درمانی بهتر و گسترده‌تری به مردم استان مرکزی ارائه دهیم.
 

کلیدواژه‌ها: دکتر نظری دانشگاه علوم پزشکی اراک خیرین سلامت مجمع خیرین بیمارستان خوانساری تجهیزات پزشکی


نظر شما :